Kurutulmuş kiraz, taze kirazın kurutulmuş şeklidir. Kiraz yaklaşık %80 civarında özünde su ihtiva eder. Bu sebeple kurutma sonucunda yaklaşık 5 kg kirazten 1 kg kuru kiraz kalmaktadır. Kurutma esnasında üründeki su buharlaşır ve ürünün katı maddesi yani özü kalır. Bu sebeple kuru kirazın besin değerleri özellikle karbonhidrat, lif, vitamin, protein oranları çok yükselmiştir. Aşağıda kurutulmuş kiraz satışımızdaki farklı çeşitleri bulabilirsiniz.
Kurutulmuş Kiraz çekirdekli üretim
Satış kraft çuvallar ile sipariş üzerine yapılmaktadır.
Kurutulmuş Kiraz kullanım alanlarından bazıları aşağıdadır.
Atıştırmalık olarak tüketilebilir,
Diyet yapanlar için ara öğün olarak kullanılabilir,
Kiraz kurusu firmamızın Satışını yaptığı bir üründür. Ucuz, kaliteli kurutulmuş Kiraz alımını firmamızdan yapabilirsiniz.
Kuru Kiraz fiyatları, stoklarımızda olduğu sürece, her ay aylık fiyat listemizde güncellenmektedir. bilgi@kurucum.com adresine mail atarak güncel TL- kg fiyatını alabilirsiniz. Toptan kurutulmuş Kiraz fiyatı almak için veya satın almak için sipariş sayfamızdan mail atarsanız sizinle irtibata geçeriz. perakende alımlarınız için online sitemiz.kurual.com
Kiraz kurusunu kutu, paket veya çuvallar ile anlaşmalı nakliyemizla adresinize gönderiyoruz.
Kurutulmuş kiraz, taze ürünün uygun şartlarda
gerekli ön işlemlerden geçirilerek kurutulması
ile üretilmiştir. Kurutma sonucunda kurutulan
üründeki suyun buharlaşması ile ürünün özü kalır
ve doğal kuru kiraz içindeki besin değerleri ,
vitaminler, etken maddeler, taze doğal haline
oranla çok yükselir. Aynı miktar taze kiraz
tüketmek ile kurutulmuş kiraz tüketmek arasında
besin değerleri açısından çok farklılık vardır
ama faydalar açısından ise istisnai durumlar
dışında, doğal taze kiraz neye iyi geliyorsa
kuru kiraz aynı konuda faydalıdır denebilir.
Önemli Not: Ürünün tanıtımında kullanılan
fotoğraflar, besin değerleri ,faydaları ve
yaklaşık fire oranları site ilk
hazırlandığındaki veriler ve kaynaklar
derlenerek yazılmıştır. Size gelecek ürün,
ürünün cinsinden, kurutma tekniğinden ve başka
unsurlar sebebiyle farklı olabilir.