pls click for english

Toptan Kuru Un Alımı İrtibat Bilgileri

Facebook'ta takip edin Linkedin'de takip edin instagramda takip edin Google'da takip edin Pinterest'de takip edin

Toptan ( Minimum 10 kg ve üstü) alımlarınız için irtibat bilgilerimiz.

Tel: 02462330790 / 05385019977

Fiyat ve ürünle ilgili bilgi için: Bilgi@kurucum.com

Üretimle ilgili sorularınız için: Uretim@kurucum.com

 

İnternet Üzerinden Perakende Alımlarınız için Online Satış Sitemiz

Fabrika üretiminden kapınıza kadar aracısız satış imkanı ve

belli bir sipariş miktarın üzeri kapıda ödeme veya ücretsiz nakliye özelliği ile.

kurual.com- online kuru meyve sebze 

www.kurual.com

(sadece kuru meyve ve sebze)

Kuru Un Nedir, Nasıl İmal Edilir, Çeşitleri Nedir?

Kuru Un %7 nem altı üründür. Çorbalık olarak dayanım süresini artımak için normal un yerine pakete Kuru un konulmaktadır.

Kuru Un Nasıl Satılır, Ambalaj Şekli Nasıldır?

Satış kraft çuvallar ile yapılmaktadır. Bu ambalaj şekli ile toptan satın alabilirsiniz.

Kuru Un Hangi sektörlerde Tüketilebilir?

Kuru Un kullanım alanlarından bazıları;

Hazır çorba paketleri içerisinde kullanılmaktadır,

Et tavuk, balık, çiğköfte ve köfte harçlarında kullanılabilir

Kuru Un Toptan satış fiyatını ve Perakende satış fiyatını Nasıl Öğrenebilirim?

Un kurusu Satışını yapabildiğimiz bir üründür. Uygun fiyatlı ve kaliteli Kuru Un tedariğini Kurucum Gıda'dan yapabilirsiniz.

Güncel satış fiyatları almak için bilgi@kurucum.com adresine mail atabilirsiniz. Toptan Kuru Un satış fiyatı için sipariş formunu doldurabilirsiniz. Internet üzerinden perakende alımlarınız için:.kurual.com

Kuru Un Ürününüz Nerelerde Satılır, Nasıl Satın Alabiliriz?

Un kurusunu çuvallar ile anlaşmalı nakliye firması aracılığıyla adresinize gönderebiliyoruz.
Önemli Not: Ürünün tanıtımında kullanılan görseller, besin değerleri,faydaları ve yaklaşık randıman oranları site ilk hazırlandığındaki veriler ve kaynaklar derlenerek yazılmıştır. Size gelecek ürün, ürünün cinsinden, kurutma tekniğinden ve başka unsurlar sebebiyle farklı olabilir.