Kuru sarımsak, taze sarımsak kullanılarak kurutulup üretilen ve üretim sonucunda elde edilen Kuru üründür.Taze sarımsak kurutulmadan önce yaklaşık %80 civarında su oranına sahiptir. Kurutma ile kurutulan taze üründeki su oranı çok düşük değerlere indirilir. Kurutma sonucunda yaklaşık 5 kg sarımsak kullanılarak 1 kg kuru sarımsak elde edilir. Kurutma ile üründeki su uzaklaşır ve ürünün özü kalır. Bu sebeple kuru sarımsak besin değerleri özellikle karbonhidrat, lif, vitamin, lif, protein, yağ gibi oranlar çok yükselmiştir. Aşağıda kuru sarımsak satışımızdaki ürün çeşitlerimizin listesini bulabilirsiniz.
Kuru sarımsak tozu 0-0,5 mm
Kuru sarımsak ince granülü 0,5-1 mm
Kuru sarımsak granül1-3 mm mm
Kuru sarımsak kalın granül 1-5 mm
Kuru sarımsak flakes (şerit kesilmiş sarımsak)
Kalori 321
Yağ gelen Kalori 0
Toplam Yağ 0 g
Doymuş Yağ 0 g
Çoklu doymamış yağ 0 gr
Tekli doymamış yağ 0 gr
Kolesterol 0 mg
Sodyum 36 mg
Potasyum 1101 mg
Karbonhidratlar 71,429 g
Diyet Lif 10,714 gr
Şekerler 25 g
Protein 17,857 gr
25 kg Kutu Paket
Kuru Sarımsak kullanım alanlarından bazıları;
Hazır çorba içerisinde kullanılmaktadır,
Bulgur ve pilav karışımları içerisinde kullanılmaktadır,
Et tavuk, balık, çiğköfte ve köfte harçlarında kullanılabilir
Makarna, mantı ve erişte hamuruna katkı olarak yada ürünün içerisinde kullanılmaktadır,
Sarımsak kurusu Satışını yapabildiğimiz bir üründür. Uygun fiyatlı ve kaliteli Kuru Sarımsak tedariğini Kurucum Gıda'dan yapabilirsiniz.
Kuru Sarımsak satış fiyatı, stoklarımızda bulunduğu sürece, her ay fiyat listemizde güncellenmektedir. Güncel satış fiyatları almak için bilgi@kurucum.com adresine mail atabilirsiniz. Toptan Kuru Sarımsak satış fiyatı için sipariş formunu doldurabilirsiniz. Internet üzerinden perakende alımlarınız için:.kurual.com
Sarımsak kurusunu kutu, paket veya çuvallar ile anlaşmalı nakliye firması aracılığıyla adresinize iletebiliyoruz.
Kuru sarımsak, taze ürünün uygun koşullarda gerekli işlemler
uygulanarak buharlaştırılması ile üretilmiştir. Kurutma sonrasında
kurutulan üründeki suyun uzaklaşması ile ürünün katı maddesi yani özü kalır
ve doğal kuru sarımsak içindeki besin değerleri, etken maddeler,
vitaminler, proteinler, taze doğal haline göre çok artmaktadır.
Aynı miktarda taze sarımsak kullanmak ile Kuru sarımsak
kullanmak arasında besin değerleri açısından çok farklılık
bulunmaktadır ama faydalar kıyaslandığında, istisnai bazı
durumlar haricinde,, doğal taze sarımsak hangi konuda faydalı
ise kuru sarımsak da aynı konuda faydaları bulunmaktadır
diyebiliriz.
Önemli Not: Ürünün tanıtımında kullanılan görseller, besin değerleri,faydaları ve yaklaşık randıman oranları site ilk hazırlandığındaki veriler ve kaynaklar derlenerek yazılmıştır. Size gelecek ürün, ürünün cinsinden, kurutma tekniğinden ve başka unsurlar sebebiyle farklı olabilir.