Kuru pancar, taze pancar kullanılarak kurutulup üretilen ve üretim sonucunda elde edilen Kuru üründür.Taze pancar kurutulmadan önce yaklaşık %87 civarında su oranına sahiptir. Kurutma ile kurutulan taze üründeki su oranı çok düşük değerlere indirilir. Kurutma sonucunda yaklaşık 10 kg pancar kullanılarak 1 kg kuru pancar elde edilir. Kurutma ile üründeki su uzaklaşır ve ürünün özü kalır. Bu sebeple kuru pancar besin değerleri özellikle karbonhidrat, lif, vitamin, lif, protein, yağ gibi oranlar çok yükselmiştir. Aşağıda kuru pancar satışımızdaki ürün çeşitlerimizin listesini bulabilirsiniz.
Kuru pancar tozu 0-1 mm
Kuru pancar granülü 1-5 mm
Kuru pancar granül orta 5-15 mm
Toptan satış kraft çuvallar ile yapılmaktadır. Bu ambalaj şekli ile toptan satın alabilirsiniz.
Kuru Pancar kullanım alanlarından bazıları;
Hazır gıda sanayisinde ürünlerin içerisinde kullanılmaktadır,
Aroma ve renk verici olarak kullanılmaktadır,
Et tavuk, balık, çiğköfte ve köfte harçlarında kullanılabilir
Tatlı, puding ve çikolata içerisinde kullanılmaktadır,
Bisküvi kek gibi ürünlerin içerisinde kullanılmaktadır,
Makarna, mantı ve erişte hamuruna katkı olarak yada ürünün içerisinde kullanılmaktadır,
Kuş ve evcil hayvan yemi içerisinde kullanılmaktadır,
Pancar kurusu toptan satışını yapabildiğimiz bir üründür. Uygun fiyatlı ve kaliteli Kuru Pancar tedariğini Kurucum Gıda'dan yapabilirsiniz.
Kuru Pancar satış fiyatı, stoklarımızda bulunduğu sürece, her ay fiyat listemizde güncellenmektedir. Güncel satış fiyatları almak için bilgi@kurucum.com adresine mail atabilirsiniz. Toptan Kuru Pancar satış fiyatı için sipariş formunu doldurabilirsiniz. Internet üzerinden perakende alımlarınız için:.kurual.com
Pancar kurusunu kutu, paket veya çuvallar ile anlaşmalı nakliye firması aracılığıyla adresinize iletebiliyoruz.
Kuru pancar, taze ürünün uygun koşullarda gerekli işlemler
uygulanarak buharlaştırılması ile üretilmiştir. Kurutma sonrasında
kurutulan üründeki suyun uzaklaşması ile ürünün katı maddesi yani özü kalır
ve doğal kuru pancar içindeki besin değerleri, etken maddeler,
vitaminler, proteinler, taze doğal haline göre çok artmaktadır.
Aynı miktarda taze pancar kullanmak ile Kuru pancar kullanmak
arasında besin değerleri açısından çok farklılık bulunmaktadır
ama faydalar kıyaslandığında, istisnai bazı durumlar haricinde,,
doğal taze pancar hangi konuda faydalı ise kuru pancar da aynı
konuda faydaları bulunmaktadır diyebiliriz.
Önemli Not: Ürünün tanıtımında kullanılan görseller, besin değerleri,faydaları ve yaklaşık randıman oranları site ilk hazırlandığındaki veriler ve kaynaklar derlenerek yazılmıştır. Size gelecek ürün, ürünün cinsinden, kurutma tekniğinden ve başka unsurlar sebebiyle farklı olabilir.