Kuru maydanoz, taze maydanoz kullanılarak üretilen ve üretim sonucunda elde edilen Kuru üründür.Taze maydanoz kurutulmadan önce yaklaşık %83-88 civarında su oranına sahiptir. Kurutma ile kurutulan taze üründeki su oranı çok düşük değerlere indirilir. Kurutma sonucunda yaklaşık 6-8 kg maydanoz kullanılarak 1 kg kuru maydanoz elde edilir. Kurutma ile üründeki su uzaklaşır ve ürünün özü kalır. Bu sebeple kuru maydanoz besin değerleri özellikle karbonhidrat, vitamin, protein,yağ gibi oranlar çok yükselmiştir. Aşağıda kuru maydanoz satışımızdaki ürün çeşitlerimizin listesini bulabilirsiniz.
Kuru maydanoz tozu 0-1 mm
Kuru maydanoz granülü 1-5 mm
Kalori 292 kcal.
yağ 5.48 gr.
Kolesterol 0 mg'dır.
Sodyum 452 mg.
Karbonhidratlar 50.64 gr.
Lif 26.7 gr.
Şeker 7.27 gr.
Protein 26.63 gr.
A vitamini 0 ug. C Vitamini 125. mg.
B12 vitamini 0 ug. Kalsiyum 114 mg.
Demir 22.04 mg. Vitamin B3 9,943 mg arasındadır.
Toptan satış kraft çuvallar ile yapılmaktadır. Bu ambalaj şekli ile toptan satın alabilirsiniz.
Kuru Maydanoz kullanım alanlarından bazıları;
Hazır çorba içerisinde kullanılmaktadır,
Bulgur ve pilav karışımları içerisinde kullanılmaktadır,
Et tavuk, balık, çiğköfte ve köfte harçlarında kullanılabilir
Makarna, mantı ve erişte hamuruna katkı olarak yada ürünün içerisinde kullanılmaktadır,
Kuş ve evcil hayvan yemi içerisinde kullanılmaktadır,
Maydanoz kurusu toptan satışını yaptığımız bir üründür. Uygun fiyatlı ve kaliteli Kuru Maydanoz tedariğini Kurucum Gıda'dan yapabilirsiniz.
Kuru Maydanoz satış fiyatı, stoklarımızda bulunduğu sürece, her ay fiyat listemizde güncellenmektedir. Güncel satış fiyatları almak için bilgi@kurucum.com adresine mail atabilirsiniz. Toptan Kuru Maydanoz satış fiyatı için sipariş formunu doldurabilirsiniz. Internet üzerinden perakende alımlarınız için:.kurual.com
Maydanoz kurusunu kutu, paket veya çuvallar ile anlaşmalı kargo firması aracılığıyla adresinize iletebiliyoruz.
Kuru maydanoz, taze ürünün uygun koşullarda gerekli işlemler
uygulanarak buharlaştırılması ile üretilmiştir. Kurutma sonrasında
kurutulan üründeki suyun uzaklaşması ile ürünün öz kısmı kalır
ve doğal kuru maydanoz içindeki besin değerleri, etken maddeler,
vitaminler, proteinler, taze doğal haline göre çok artmaktadır.
Aynı miktarda taze maydanoz kullanmak ile Kuru maydanoz
kullanmak arasında besin değerleri açısından çok farklılık
bulunmaktadır ama faydalar kıyaslandığında, istisnai bazı
durumlar haricinde,, doğal taze maydanoz hangi konuda faydalı
ise kuru maydanoz da aynı konuda faydaları bulunmaktadır
diyebiliriz.
Önemli Not: Ürünün tanıtımında kullanılan görseller, besin değerleri,faydaları ve yaklaşık randıman oranları site ilk hazırlandığındaki veriler ve kaynaklar derlenerek yazılmıştır. Size gelecek ürün, ürünün cinsinden, kurutma tekniğinden ve başka unsurlar sebebiyle farklı olabilir.