Kuru kiraz, taze kirazın kurumuş şeklidir. Kiraz yaklaşık %80 civarında su oranına sahiptir. İçindeki suyun buharlaştırılması ile yaklaşık 5 kg kirazten 1 kg kuru kiraz kalmaktadır. Kurutma ile üründeki su uzaklaşır ve ürünün özü kalır. Bu sebeple kuru kirazın besin değerleri özellikle vitamin, lif, protein, karbonhidrat oranları kuru üründe çok yükselmiştir. Aşağıda kuru kiraz satışımızdaki ürün çeşitlerimizin listesini bulabilirsiniz.
Kuru Kiraz çekirdekli üretim
Toptan satış kraft çuvallar ile sipariş üzerine yapılmaktadır.
Kuru Kiraz kullanım alanlarından bazıları;
Atıştırmalık olarak tüketilebilir,
Diyet yapanlar için ara öğün olarak kullanılabilir,
Kiraz kurusu toptan satışını yapabildiğimiz bir üründür. Uygun fiyatlı ve kaliteli Kuru Kiraz tedariğini Kurucum Gıda'dan yapabilirsiniz.
Kuru Kiraz satış fiyatı, stoklarımızda bulunduğu sürece, her ay fiyat listemizde güncellenmektedir. Güncel satış fiyatları almak için bilgi@kurucum.com adresine mail atabilirsiniz. Toptan Kuru Kiraz satış fiyatı için sipariş formunu doldurabilirsiniz. Internet üzerinden perakende alımlarınız için:.kurual.com
Kiraz kurusunu kutu, paket veya çuvallar ile anlaşmalı nakliye firması aracılığıyla adresinize iletebiliyoruz.
Kuru kiraz, taze ürünün uygun koşullarda gerekli
işlemler uygulanarak buharlaştırılması ile
üretilmiştir. Kurutma sonrasında kurutulan
üründeki suyun uzaklaşması ile ürünün katı maddesi yani özü kalır ve doğal kuru kiraz içindeki besin
değerleri, etken maddeler, vitaminler,
proteinler, taze doğal haline göre çok
artmaktadır. Aynı miktarda taze kiraz kullanmak
ile Kuru kiraz kullanmak arasında besin
değerleri açısından çok farklılık bulunmaktadır
ama faydalar kıyaslandığında, istisnai bazı
durumlar haricinde,, doğal taze kiraz hangi
konuda faydalı ise kuru kiraz da aynı konuda
faydaları bulunmaktadır diyebiliriz.
Önemli Not: Ürünün tanıtımında kullanılan görseller, besin değerleri,faydaları ve yaklaşık randıman oranları site ilk hazırlandığındaki veriler ve kaynaklar derlenerek yazılmıştır. Size gelecek ürün, ürünün cinsinden, kurutma tekniğinden ve başka unsurlar sebebiyle farklı olabilir.