Kuru kavun, taze kavunun kurumuş şeklidir. Kavun yaklaşık %92 civarında su oranına sahiptir. İçindeki suyun buharlaştırılması ile yaklaşık 15 kg kavunden 1 kg kuru kavun kalmaktadır. Kurutma ile üründeki su uzaklaşır ve ürünün özü kalır. Bu sebeple kuru kavunun besin değerleri özellikle vitamin, lif, protein, karbonhidrat oranları kuru üründe çok yükselmiştir. Aşağıda kuru kavun satışımızdaki ürün çeşitlerimizin listesini bulabilirsiniz.
Kuru Kavun Slice kesim- İnce dilimler şeklinde üretilmektedir.
Toptan satış kraft çuvallar ile özel sipariş üzerine yapılmaktadır.
Kuru Kavun kullanım alanlarından bazıları;
Tatlı, puding ve çikolata içerisinde kullanılmaktadır,
Atıştırmalık olarak tüketilebilir,
Diyet yapanlar için ara öğün olarak kullanılabilir,
Kavun kurusu toptan satışını yapabildiğimiz bir üründür. Uygun fiyatlı ve kaliteli Kuru Kavun tedariğini Kurucum Gıda'dan yapabilirsiniz.
Kuru Kavun satış fiyatı, stoklarımızda bulunduğu sürece, her ay fiyat listemizde güncellenmektedir. Güncel satış fiyatları almak için bilgi@kurucum.com adresine mail atabilirsiniz. Toptan Kuru Kavun satış fiyatı için sipariş formunu doldurabilirsiniz. Internet üzerinden perakende alımlarınız için:.kurual.com
Kavun kurusunu kutu, paket veya çuvallar ile anlaşmalı nakliye firması aracılığıyla adresinize iletebiliyoruz.
Kuru kavun, taze ürünün uygun koşullarda gerekli
işlemler uygulanarak buharlaştırılması ile
üretilmiştir. Kurutma sonrasında kurutulan
üründeki suyun uzaklaşması ile ürünün katı maddesi yani özü kalır ve doğal kuru kavun içindeki besin
değerleri, etken maddeler, vitaminler,
proteinler, taze doğal haline göre çok
artmaktadır. Aynı miktarda taze kavun kullanmak
ile Kuru kavun kullanmak arasında besin
değerleri açısından çok farklılık bulunmaktadır
ama faydalar kıyaslandığında, istisnai bazı
durumlar haricinde,, doğal taze kavun hangi
konuda faydalı ise kuru kavun da aynı konuda
faydaları bulunmaktadır diyebiliriz.
Önemli Not: Ürünün tanıtımında kullanılan görseller, besin değerleri,faydaları ve yaklaşık randıman oranları site ilk hazırlandığındaki veriler ve kaynaklar derlenerek yazılmıştır. Size gelecek ürün, ürünün cinsinden, kurutma tekniğinden ve başka unsurlar sebebiyle farklı olabilir.