pls click for english

Kurutulmuş Halka Kesim Portakal

kuru portakal-1kuru portakal-2kuru portakal-3kuru portakal-4kuru portakal-5kuru portakal-6

Facebook'ta takip edin Linkedin'de takip edin instagramda takip edin Google'da takip edin Pinterest'de takip edin

Portakal Kurusu Nedir, Nasıl Üretilir, Üretim Çeşitleri Nelerdir?

Kurutulmuş portakal, taze portakalın kurutulmuş şeklidir.portakal yaklaşık %88 civarında su içerir. Bu nedenle Kurutma akabinde yaklaşık 8-10 kg portakaldan 1 kg portakal kurusu kalmaktadır. Kurutma işlemi sırasında üründeki su buharlaşır ve ürünün özü kalır. Bu nedenle kuru portakalın besin değerleri özellikle protein, karbonhidrat, vitamin oranları çok artmıştır. Aşağıda portakal kurusu toptan satışımızdaki farklı çeşitleri bulabilirsiniz.

Kurutulmuş Portakal halka kesim

Portakal Kurusu Ambalaj Şekli Nasıldır?

Toptan satış şeklimiz kraft çuvallar kullanılarak yapılmaktadır. Bu paketler ile toptan alım yapabilirsiniz.

Portakal Kurusu Nerede Kullanılır?

Portakal kurusu kullanılabilen yerlerden bazıları şunlardır;

Tatlı, puding ve çikolata içerisinde kullanılabilir,

Atıştırmalık olarak tüketilebilir,

Diyet yapanlar için ara öğün olarak kullanılabilir,

Portakal Kurusu Toptan satış Fiyatı Nedir? Perakende Fiyatı Nedir?

Portakal kurusu toptan üretim ve satışını yaptığımız bir üründür. Kaliteli ve toptan Portakal kurusu alımını firmamızdan yapabilirsiniz.

Portakal kurusu fiyatları, stoklarımızda olduğu sürece, her ay aylık fiyat listemizde güncellenmektedir. bilgi@kurucum.com adresine mail atarak yada 0 246 233 07 90 nolu telefondan ulaşarak güncel TL- kg fiyatını alabilirsiniz. Toptan Portakal kurusu fiyatı almak için veya satın almak için sipariş formunu doldurursanız sizinle temas kurarız. İnternet üzerinden satın almak için internetten satış sitemiz.kurual.com

Portakal Kurusu Nerede Satılır, Nasıl Temin Ederim?

Portakal kurusunu kutu, paket veya çuvallar içerisinde anlaşmalı kargomuz ile adresinize gönderebiliyoruz.

Doğal yada Fırınlanmış Portakal kurusu Faydaları Nelerdir?

Portakal kurusu, taze ürünün gerekli ön işlemlerden geçirilerek kurutulması ile üretilmiştir. Kurutma işlemi sırasında kurutulan üründeki özsuyun buharlaşması ile ürünün özü kalır ve doğal portakal kurusu içindeki besin değerleri, vitaminler, etken maddeler, taze doğal haline oranla çok artmıştır. Bu nedenle aynı miktar taze portakal tüketmek ile portakal kurusu tüketmek arasında besin değerleri açısından çok farklılık vardır ama faydalar kıyaslandığında ise istisnai durumlar haricinde, doğal taze portakal neye iyi geliyorsa portakal kurusu aynı konuda faydalıdır diyebiliriz.
Önemli Bilgi: Ürün sayfamızda kullanılan görseller, besin değerleri, faydaları ve yaklaşık randıman oranları site ilk hazırlandığındaki veriler ve kaynaklar derlenerek yazılmıştır. Size gelecek kuru ürün, taze ürünün cinsinden, hammaddesinden, kurutma tekniğinden ve başka unsurlar sebebiyle farklı olabilir.